• Wine Bar 8.0 EuroCave wijn per glas glassysteem vacumeren

5 redenen waarom de Wine Bar het # 1 wijn per glassysteem op de markt is

De Wine Bar van EuroCave is het enige systeem ter wereld dat een perfect glas wijn aan tafel kan serveren, dagen na opening van de wijnfles. Onze bewezen technologie heeft geen gelijke. Hier zijn de 5 redenen waarom de Wine Bar het # 1 wijn per glassysteem op de markt is.

 1. Het meest hygiënische wijn per glassysteem

Ons gepatenteerde systeem conserveert de wijn in geopende flessen door middel van automatisch vacumeren. Aangezien er geen gas aan te pas komt, de wijn niet door plastic slangen en metalen tubes hoeft te gaan, bent u ervan verzekerd dat de wijn niet in contact komt met andere materialen en stoffen. Resultaat: het meest hygiënische wijn per glas systeem ter wereld, die bovendien ook geen schoonmaak behoeft.

Wine Bar 8.0 EuroCave wijn per glas glassysteem vacumeren
 1. Snelle fles vervanging voor maximale winstgevendheid

De Wine Bar biedt de snelste en meest hygiënische methode voor het verwijderen en opnieuw plaatsen van flessen, zodat u uw wijnen kunt serveren zoals de wijnmakers het bedoeld hebben en om de beschikbaarheid en de winstgevendheid van het systeem te maximaliseren. De Wine Bar biedt extra ruimte om de wijnen op de juiste serveertemperatuur klaar te hebben staan, zodat wanneer de wijnfles leeg is, deze per direct en op dezelfde temperatuur vervangen kan worden.

 1. Superieure conserveringstechnologie

Onze gepatenteerde automatische vacumeersystemen houden de wijn perfect gedurende 10 dagen na openen. De conservering van de wijn geschied dus op basis van vacumeren. De Wine Bar is getest door Institut Universitaire de la Vigne et du Vin van University of Burgundy. Het testpanel ontdekte geen verschillen tussen een fles die net geopend was en een fles die 7 dagen geopend in de Wine Bar had gestaan. Het testpanel benadrukte dat de Wine Bar in vergelijking met systemen die inerte gassen gebruiken de Wine Bar het meest effectief de oorspronkelijke smaken en aroma’s behoud. Lees hier het gehele onderzoek

 1. Tot de laatste druppel wijn

In tegenstelling tot andere systemen zal de wijn uit de Wine Bar tot de laatste druppel uitgeschonken kunnen worden, waardoor er helemaal niets van de inhoud verloren gaat. De Wine Bar is ook het enige wijn per glassysteem ter wereld, waarbij de wijn uit de fles aan tafel uitgeschonken kan worden, precies zoals uw gasten het willen.

 1. Betrouwbaar en efficiënt

Met weinig bewegende delen is de Wine Bar een zeer betrouwbaar systeem met een failure rate van slechts 0,9%. Daarbij is de Wine Bar zeer energiezuinig en zijn er geen verbruiksartikelen nodig voor de werking. Al met al het betrouwbaarste en zuinigste wijn per glassysteem, zonder chemische uitstoot.

Bij EuroCave willen we dat u geld verdient en de beste manier om winstgevend te zijn

 • is een ruim assortiment goede wijn per glas wijnen
 • een passende wijnkaart
 • personeel die de wijn per glas promoot
 • een goed systeem om de open flessen in te bewaren
 • op de juiste serveer temperatuur schenken
 • en een mooie presentatie van de wijnen…in de Wine Bar

Wine Bar 8.0 EuroCave wijn per glas glassysteem vacumeren