EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

EuroCave producten speciaal voor de horeca

EuroCave Wijnkast wijnklimaatkast wijn bewaren wijnbewaarkast wijnkoelkast wijnserveerkast wijnkoeler

Bent u op zoek naar een wijnkast om uw wijnen op de juiste serveertemperatuur in op te leggen? Maak dan kennis met het ruime EuroCave assortiment: met 5 verschillende series zit er garandeert een passend model voor u tussen, vanaf €1599 en leasen vanaf €29,72 p.m.

EuroCave wijnkoeler wijnkast wijn bewaren wijnkoelkast wijn serveren wijn vacumeren wijnfles wijnbar

Voor het langer bewaren van geopende flessen, het serveren op de juiste drinktemperatuur en een prachtige presentatie kiest u voor de wijn per glas systemen van EuroCave: op basis van stikstof of op basis van vacumeren. Prijzen vanaf €1295. Leasen vanaf €24,08 p.m.

Aantrekkelijk leasen

Meer geld verdienen, wie wil dat nou niet? EuroCave maakt het u nu wel heel aantrekkelijk met het Leaseplan.
Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

GRATIS WIJNKAST OF WIJN PER GLAS SYSTEEM?

EuroCave maakt het mogelijk in samenwerking met diverse partners in het land. Wij brengen u in contact met een wijnhandel die u vrijblijvend een voorstel doet voor wijnen en de (gratis) wijnkast of wijn per glas systeem!

Projecten van de maand

Millésime, Mercure hotel Parijs

De nieuwe wijnkaart van Mercure biedt de gelegenheid om de verkoop van wijn per glas te ontwikkelen.
Een echte klantenlokker!

Olympic Hotel, Amsterdam

“A dream project”, Aldus de eigenaar. Met standaard wijnkasten is een wijnwand gecreëerd. Elke kast heeft zijn eigen temperatuur en indeling.