Garantie en kwaliteit

Garantie

  • Wijnkasten: op onze wijnkasten en INOA wijnkelder koeling geven wij standaard twee jaar garantie. U kunt de garantie desgewenst verlengen. Voor voorwaarden en prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.
  • Wijn per glassystemen: op onze wijn per glas systemen verlenen wij 2 jaar garantie.
  • Wijnrekken: op onze wijnrekken verlenen wij twee jaar garantie.
  • Splitkoelunit en maatwerk: op de splitkoelunits en maatwerk verlenen wij een jaar garantie.

Europese kwaliteitsnormen

De wereldwijde welvaart stijgt in hoog tempo. Diverse voormalige derdewereldlanden hebben hun sterke punten herontdekt en ontwikkelen zich tot industriële machten van formaat. Deze snelle groei is zonder meer indrukwekkend, maar kan niet alle zwakheden compenseren. Laaggeschoold personeel levert niet altijd vakwerk en sluit eigen research and development uit. De honger naar meer groei leidt niet zelden tot gebruik van goedkope materialen of een toegeknepen oogje bij kwaliteitscontroles. En de constant veranderende situatie maakt dat fabrikanten hun assortiment en productieprocessen regelmatig aanpassen, waardoor de kwaliteit op zijn minst inconsistent mag heten. Met de aanschaf van een EuroCave haalt u een Europees product in huis en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.


Origine France
Garantie

Wilt u de zekerheid van kwaliteit, dan zijn Europese producten nog altijd ongeëvenaard. De wijnkasten en wijnrekken van EuroCave worden dan ook volledig in Frankrijk geproduceerd, door hooggekwalificeerde vakarbeiders en volgens de strengste kwaliteitseisen. En bovendien…is er enig ander land waar de passie voor wijn beter tot uiting kan komen in iedere stap van het productieproces? Het is daarom dat wij met trots mee kunnen delen dat EuroCave in 2012 het prestigieuze Origine France Garantie-label heeft verworven.

Productieproces

Op welke manieren is de productiewijze van EuroCave superieur?

  • Uitgebreide kwaliteitscontrole: de eigen kwaliteitscontroles van EuroCave overtreffen de eisen van norm EN 60335. Zo testen wij alle wijnkasten en wijnkelder koelingen op 45 punten, waaronder de dichtheid van het koelcircuit en de elektrische veiligheid, voordat ze de fabriek verlaten.
  • Eigen onderzoek en innovatie: in 1976 heeft EuroCave de eerste wijnkast ontwikkeld en sindsdien is innovatie een hoeksteen van ons bedrijf geweest. Nog altijd leidt ons onderzoek tot baanbrekende nieuwe technieken.
  • Hoogwaardige materialen: voor onze systemen worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Zo zijn al onze wijnkasten voorzien van aluminium binnenwanden met reliëf, en zijn onze plateaus gemaakt van een houtsoort, wat perfect bestand is tegen een hoge luchtvochtigheid. Ook voor onze wijnrekken en wijnmeubels worden alleen de meest exclusieve materialen gebruikt.

Duurzaamheid

Wijn is een natuurproduct. Hoe belangrijk een wijnkast ook is, het hoogste wijngenot begint met de vruchtbare bodem van de beste wijngaarden en de verkwikkende regenbuien die de druiven beroeren. Bij EuroCave zijn we ons daarvan bewust; respect voor duurzaamheid en de natuur is dan ook een hoeksteen van ons bedrijf. Zo stapten wij als eerste fabrikant van wijnkasten over op CFK-vrij koelmiddel en is het hout dat we gebruiken voor onze wijnrekken en onderdelen afkomstig van door het SGS Audit Program goedgekeurde plantages. Alleen op deze manier kunnen wij onze klanten echt het allerbeste bieden.

Origine France Garantie logo