• Wijnhandel

  EuroCave voor Wijnhandel

EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

EuroCave producten interessant voor de wijnhandel

EuroCave Wijnkast wijnklimaatkast wijn bewaren wijnbewaarkast wijnkoelkast wijnserveerkast wijnkoeler

Bent u op zoek naar een wijnkast om uw wijnen op de juiste temperatuur in op te leggen? Maak dan kennis met het ruime EuroCave assortiment: met 5 verschillende series zit er garandeert een passend model voor u tussen, vanaf €1599 en leasen vanaf €29,72 p.m.

Voor het langer bewaren van geopende flessen, het serveren op de juiste drinktemperatuur en een prachtige presentatie kiest u voor de wijn per glas systemen van EuroCave: op basis van stikstof of op basis van vacumeren. Prijzen vanaf €1295. Leasen vanaf €24,08 p.m.

Aantrekkelijk leasen

Komt de investering u niet goed uit? U kunt nu ook een EuroCave product zeer aantrekkelijk leasen. Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

Dealer worden

EuroCave is op zoek naar dealers! Als uw particuliere klant een goede bewaarplaats voor zijn wijn heeft, zal hij meer wijn kopen. Wilt u uw horeca klant aan u binden, biedt hem dan een wijnkast of wijn per glassysteem aan in zijn contract. Deze heeft u al vanaf €24 per maand.

Voorbeelden van samenwerkingsmogelijkheden

Wijnhandel met horeca klanten

 • De vertegenwoordigers nemen het mee in hun gesprek tijdens de verkoop. Voordelen:
   • Hoe beter de horeca met zijn wijn om gaat, des te meer wijn er verkocht wordt.
   • Maak als wijnhandel onderscheid en toon expertise.
   • Werk samen met een gerenommeerd merk.
   • Leadfee ontvangt u wanneer u de gegevens van een geïnteresseerde particuliere of horeca klant aan ons doorgeeft, EuroCave het verkoopproces begeleid en er een opdracht van maakt. De leadfee bedraagt 5%, maar aangezien de gemiddelde aankoop € 2.500 bedraagt, verdient u toch al gauw € 125 voor het doorgeven van een lead. Eén voorwaarde: de lead staat nog niet in ons bestand.
 • De vertegenwoordigers nemen het mee in een onderhandeling voor meerjarig contract. Voorbeelden:
    • Als de horeca een contract afsluit voor x jaar voor x omzet per jaar, krijgen ze gedurende de looptijd van het contract een EuroCave product in bruikleen.
    • Dit product kan de horeca leasen en gedurende de looptijd van het meerjarig contract betaalt de wijnhandel de kosten.
    • Of dit product kan de wijnhandel leasen gedurende de looptijd van het meerjarig contract en na afloop kan het product bij een andere horeca geplaats worden.
 • Werk samen met een wijnproducent/leverancier die meebetaald aan de branding van hun wijnen door mee te betalen aan bijvoorbeeld de Wine Bar. De Wine Bar wordt voorzien van een sticker van de betreffende wijnen en alleen die wijnen mogen erin staan.
 • Laat de wijnproducent/leverancier een plaats in de Wine Bar huren voor de promotie van hun wijnen gedurende bijvoorbeeld een maand. Uit ervaring is gebleken dat de wijnen uit het wijn per glas systeem veel beter verkopen (dit kun je ook toepassen in de eigen winkel om een bepaalde wijn te promoten).

Ook voor wijnhandel met particuliere klanten hebben we voldoende ideeën voor samenwerking. Vraag naar de mogelijkheden.

Projecten van de maand

Particulier

Een drie temperatuurzone wijnkast uit de Pure serie van EuroCave. Perfecte combinatie van het bewaren en serveren van de wijnen.

Olympic Hotel, Amsterdam

6 wijnkasten uit de Pure serie van EuroCave, met 6 verschillende temperatuurzones voor het serveren van de wijnen op de juiste drinktemperatuur.

Neem contact op